Volkswagen ID.4 GTX: Elektrické SUV pro milovníky výkonu 26.6.2024

Volkswagen ID.4 GTX je elektrické SUV, které přináší nejen moderní technologie a elegantní design, ale také výjimečný výkon. Tento model je důkazem, že elektrická vozidla mohou být nejen ekologická, ale i zábavná a dynamická. Pojďme se podívat na hlavní aspekty, které dělají z ID.4 GTX výjimečný vůz.

Výkon a dynamika jízdy

Elektrický pohon se sportovní duší

ID.4 GTX je vybavený dvěma elektromotory, které poskytují výkon až 340 koní. Díky tomu je akcelerace z 0 - 100 km/h 6,3 sekundy. Tento model má pohon všech kol, což zajišťuje vynikající trakci a stabilitu na všech typech povrchů. Díky okamžitému točivému momentu elektromotorů je jízda plynulá a zároveň dynamická.

Režimy jízdy

Volkswagen ID.4 GTX nabízí několik jízdních režimů, které umožňují řidiči přizpůsobit si jízdní zážitek podle svých preferencí. Mezi dostupné režimy patří Eco, Comfort, Sport a Individual. Režim Sport maximalizuje výkon a odezvu, zatímco Eco se zaměřuje na co nejefektivnější využití energie.

Sportovní a elegantní exteriér

ID.4 GTX se pyšní moderním a aerodynamickým designem, který kombinuje sportovní eleganci s funkčností. LED světla, specifický přední nárazník a 20palcová kola dodávají vozu dynamický vzhled. Barevné provedení a detaily exteriéru zdůrazňují sportovní charakter tohoto modelu.

Komfortní a technologicky vyspělý interiér

Interiér ID.4 GTX je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a nejnovější technologie. Vysoce kvalitní materiály, prostorný interiér a ergonomicky rozmístěné ovládací prvky přispívají k příjemnému zážitku z jízdy. Digitální kokpit a velký dotykový displej s infotainment systémem nabízí intuitivní ovládání a širokou škálu funkcí.

 

Technologie a bezpečnost

ID.4 GTX je vybaven řadou asistenčních systémů, které zvyšují bezpečnost a komfort jízdy. Mezi ně patří adaptivní tempomat, asistent pro jízdu v pruzích, automatické nouzové brzdění a parkovací asistent. Tyto technologie zajišťují nejen bezpečnější jízdu, ale také usnadňují každodenní provoz.

Konektivita a infotainment

Moderní infotainment systém umožňuje snadné propojení s chytrými zařízeními a nabízí širokou škálu funkcí, včetně navigace, multimédií a online služeb. Volkswagen ID.4 GTX je také vybaven hlasovým ovládáním, které umožňuje pohodlné a bezpečné ovládání mnoha funkcí bez nutnosti sundávat ruce z volantu.

Ekologie a udržitelnost

Jedním z hlavních přínosů elektrických vozidel je jejich ekologický provoz. ID.4 GTX je navržen tak, aby minimalizoval svůj dopad na životní prostředí. Bez emisí CO2 během jízdy a s využitím obnovitelné energie při nabíjení je tento model skvělou volbou pro ty, kteří chtějí přispět k ochraně životního prostředí.

Volkswagen ID.4 GTX je více než jen další elektrické SUV. Je to vůz, který kombinuje výkonnost, komfort, nejnovější technologie a udržitelnost v jeden celek. Pro milovníky sportovní jízdy, kteří chtějí přispět k ochraně životního prostředí, je ID.4 GTX ideální volbou. Tento model ukazuje, že budoucnost automobilismu může být zelená a zároveň vzrušující.

Kontakt na prodejce

Lucie Procházková vedoucí nových vozů Volkswagen

Vít Rohrbacher prodejce nových vozů Volkswagen