Teambuilding na Lipně #JsmeŠmucler 18.6.2024

Teambuilding na Lipně #JsmeŠmucler

Teambuilding na Lipně #JsmeŠmucler

Naše firma se vydala na společný teambuilding na krásné Lipno, kde jsme měli tu čest zažít nezapomenutelné 2 dny plné zábavy, výzev a týmového ducha. Akci pro nás zorganizovala agentura Lipno - in, která zajistila, aby vše proběhlo hladce a my jsme si mohli užít každý okamžik naplno. 

Celkem se teambuildingu zúčastnilo 45 zaměstnanců, kteří společně pracovali na posílení týmových vazeb. Ihned po příjezdu jsme se sešli, abychom si společně řekli, kam směřujeme a brainstormovali nad tím, co pro firmu jako tým můžeme udělat. Následně jsme se rozdělili do čtyř týmů a šli sportovat.

Soutěže plné zábavy a spolupráce.

Střelba prakem: Tato aktivita prověřila naši přesnost a trpělivost. Bylo úžasné vidět, jak se každý člen týmu snaží dosáhnout co nejlepšího výsledku a vzájemně si radili, jak zamířit a zklidnit tělo i ducha. 

Luštění morzeovky: Tato intelektuální výzva nás přiměla k zamyšlení a ukázala, jak důležitá je komunikace a schopnost rychle přemýšlet pod tlakem.

Prolézání lanovým okem: Celý tým měl za úkol prolézt vlastním okem tam i zpět, aniž by se dotkl lana. Tady se týmovost projevila ve schopnosti vzájemné spolupráce, koordinace a důvěry mezi členy týmu, kteří si museli pomáhat a navzájem se podporovat, aby úkol úspěšně splnili.

Týmová spolupráce na lyžích: Šest lidí na jedněch lyžích - to byla opravdová zkouška našich koordinačních schopností. Smích a radost z úspěšného manévrování byl nezapomenutelný zážitek.

Sestavení voru a plavba k bojce: Tato aktivita nás naučila, jak důležité je správné plánování a efektivní spolupráce. Společně jsme museli postavit vor a bezpečně doplout k cíli, což nebylo vůbec jednoduché, ale zvládli jsme to.

Dračí lodě: Největší výzvou pro náš tým byla jízda na dračích lodích. Zde se projevila naše týmová spolupráce nejvíce. Bylo fascinující vidět, jak každý přispívá svým dílem a společně dosahujeme neuvěřitelných výsledků.

Inspirativní setkání a nezapomenutelné zážitky

Druhý den byl věnován společné diskuzi, kde jsme reflektovali naše zážitky a hovořili o tom, jak je můžeme využít v naší každodenní práci. Vedení Autocentra Šmucler nám představilo cíle do dalších let. Následně nás navštívila atletka ČR na 400 metrů Terka Petržilková, kterou jako společnost podporujeme. Její inspirativní příběh nám ukázal, že když něco děláme s láskou a srdcem, můžeme dosáhnout neuvěřitelných věcí, i když cesta není vždy jednoduchá.

Teambuilding jsme zakončili cestou na Stezku korunami stromů, kde jsme si užili nádherné výhledy a na závěr jsme se vrátili adrenalinovou jízdou na koloběžkách.

Celkově byl teambuilding na Lipně pro nás všechny skvělým zážitkem, který nás nejen sblížil, ale také posílil naši spolupráci a motivaci. Už se těšíme na příští rok, kdy si opět vyrazíme za novým dobrodružstvím a výzvami.

#JsmeŠmucler #JsmeRodina

Doufáme, že se vám článek líbil a přiblížil vám atmosféru našeho teambuildingu. Děkujeme všem zúčastněným za skvělou spolupráci a těšíme se na další společné akce!