Středoevropská rallye v Klatovech 1.10.2024

Středoevropská rallye v Klatovech

Užijte si Středoevropskou rallye v Klatovech!

Máte rádi motorsport a chtěli byste zažít jedinečný zážitek, bez objíždění závodních tratí? Pak si nenechte ujít Mistrovství světa FIA v rallye. Prvotřídní motoristický závod, který si můžete vychutnat přímo na náměstí v Klatovech ve dnech 17. - 18. října!

Na čtvrtek a pátek jsme pro vás s pořadateli připravili bohatý doprovodný program, předstartovní Šmucler Hyundai Show, který nadchne nejen fanoušky rallye, ale i celé rodiny. Vstup zdarma.

Naživo na velkoplošné televizi – záběry přímo z tratí!

Po oba dny, 17. i 18. října, vás čekají přímé přenosy z rychlostních zkoušek, které budete sledovat na velkoplošné televizi. Díky zkušenému moderátorovi nezmeškáte žádnou důležitou informaci z dění na tratích, včetně aktuálních výsledků, havárií i komentářů přímo od závodníků.

Setkání s vozy a posádkami ve čtvrtek na náměstí v Klatovech.

Ať už jste fanoušek konkrétního týmu, nebo vás láká vůně benzínu, máte se na co těšit! Ve čtvrtek v 17:25 dorazí na klatovské náměstí závodní vozy, které zůstanou na místě celých 45 minut. To je ideální čas pro autogramiádu, rozhovory s posádkami nebo detailní prohlídku těchto technických skvostů. Po této přestávce vozy odstartují do první klatovské rychlostní zkoušky, kterou budete moci sledovat opět na velkoplošné televizi. Následně se vozy vrátí do uzavřeného parkoviště na náměstí, kde zůstanou přes noc až do pátečního rána.

Užijte si rallye na vlastní kůži a vyhrajte Hyundai na víkend.

Kromě sledování závodů máme pro vás připravené i další skvělé aktivity! Vyzkoušejte si, jaké to je závodit, na simulátoru Hyundai i20 WRC nebo si zazávodíte na čtyřproudé autodráze. Pro soutěživé bude připravena tipovací soutěž, ve které můžete vyhrát vůz Hyundai zdarma na víkend!

A protože Hyundai dominuje mezi špičkovými týmy rallye, máte možnost si tyto vozy osahat naživo. Ve čtvrtek je uvidíte v klidu na náměstí, ale v pátek si je budete moci vyzkoušet během předváděcích jízd, které startují přímo z náměstí. Zajímáte se o sportovní vozy? Určitě si nenechte ujít modely N-Line a N!

Výhodná akce na koupi vozu Hyundai!

A pokud vás Hyundai osloví natolik, že si nějaký Hyundai vůz objednáte v Autocentru Šmucler do konce října, získáte zdarma zimní pneumatiky! A pokud byste si zakoupili sportovní verzi N-Line nebo N, čeká vás speciální zážitek v podobě jízd na okruhu nebo vstupenek na Formuli 1!

Zábava i pro ty nejmenší.

Nezapomněli jsme ani na ty nejmenší! Na děti čeká malování na obličej, skákací hrad a spousta dalších aktivit.

Přijďte si užít nezapomenutelnou atmosféru rallye přímo v centru Klatov, kde vás čeká nejen skvělá podívaná, ale i množství interaktivních zážitků. Vstup je zdarma a program je opravdu nabitý!

Časový harmonogram:

Čtvrtek 17. října
13:00 – Začátek předstartovní show
14:00 – Záběry ze startu rallye na Hradčanech
15:00 – Záběry SS1 Velká Chuchle
17:25 – Příjezd prvního vozu na náměstí Klatovy
18:10 – Odjezd prvního vozu na klatovskou RZ
18:26 – Záběry SS2 Klatovy
18:56 – Příjezd prvního vozu do uzavřeného parkoviště

Pátek 18. října
6:45 – Odjezd prvního vozu z uzavřeného parkoviště
8:02 – Záběry SS3 Klatovy
9:32 – Záběry SS4 Strašín
10:42 – Záběry SS5 Šumavské Hoštice
13:11 – Záběry SS6 Klatovy
16:14 – Záběry SS7 Strašín
17:24 – Záběry SS8 Šumavské Hoštice
18:30 – Ukončení předstartovní show, přesun rallye do Německa

Těšíme se na vás v Klatovech!

Startovní listina

Facebooková událost s bližšími informacemi

Veškeré informace k rallye, včetně vstupenek na rychlostní zkoušky najdete na oficiálních stránkách Středoevropské rallye.