Středoevropská rallye 18.10.2024

#SmuclerPodporuje Středoevropskou rallye

Středoevropská rallye je jedním z nejvýznamnějších automobilových závodů, který přitahuje nejen závodníky, ale i fanoušky z celého světa. Tento závod se stal symbolem adrenalinu, technické přesnosti a soutěživosti.

Za Autocentrum Šmucler jsme i letos mohli být součástí této prestižní události, kterou Středoevropská rallye bezpochyby je. Tato akce nám poskytla nejen příležitost představit naše nejnovější modely Hyundai přímo na náměstí v Klatovech, ale také možnost přiblížit naší společnost fanouškům během takto presižní akce.

Ve čtvrtek 17. října 2024, během prvního dne čtyřdenního maratonu, byla atmosféra  více než elektrizující. Na náměstí se sjely desítky nadšených fanoušků, kteří s napětím očekávali příjezd závodníků. Vzduch byl nabitý vzrušením a očekáváním, které ještě umocnilo burácení motorů a příjezd závodních týmů.

Stánek Autocentra Šmucler se stal jedním z hlavních lákadel této akce. Představili jsme zde nejnovější modely Hyundai, které vzbudily velký zájem. Naše vystavené vozy zahrnovaly jak sportovní, tak rodinné modely, které kombinují komfort s moderními technologiemi. Návštěvníci si nenechali ujít příležitost prohlédnout si vozy zblízka a posadit se za volant. Zvláštní pozornost přitahoval simulátor Hyundai i20 WRC, který návštěvníkům umožnil zažít pocit skutečného závodníka. Pro soutěživé duše jsme přichystali tipovací soutěž, kde je možné vyhrát zapůjčení automobilu na víkend. (www.vyhrajvuz.cz)

Naši zaměstnanci byli po celou dobu akce plní energie a nadšení. Rádi se zapojovali do diskusí s návštěvníky, sdíleli své znalosti a nadšení pro naše automobily.

Středoevropská rallye je víc než jen závod. Je to oslava automobilového sportu, která spojuje závodníky a fanoušky v jedinečné atmosféře. Bez ohledu na to, zda jste vášnivým fanouškem nebo jen divákem, středoevropská rallye vytváří zážitky, které za to rozhodně stojí.

Jsme hrdí na to, že jsme součástí tak skvělých projektů. Děkujeme všem, kteří se zúčastňují a těšíme se na viděnou na další rallye!