Společně s We Love Šumava jsme vysázeli už 1500 stromků 11.10.2024

Sázení stromků se spolkem We Love Šumava

Autocentrum Šmucler se snaží hledat způsoby, jak pozitivně ovlivnit naše okolí a proto udržujeme dlouhodobé partnerství se spolkem We Love Šumava, kterému zajišťujeme mobilitu naší Škodou Enyaq. Autocentrum už několikátým rokem zapojuje své zaměstnance do sázení stromků a tento rok rozhodně není výjimkou!

V krásném podzimním dni jsme se vypravili i s našimi rodinnými příslušníky Na Šumavu, abychom přispěli k obnově přírody.  Tento zážitek nebyl pouze pracovní aktivitou, ale také příležitostí strávit kvalitní čas s rodinou a kolegy. Po krátkém úvodu, během kterého jsme se dozvěděli o důležitosti obnovy lesů a jejich vlivu na naše životní prostředí, jsme se dali do práce. Na svazích pod Pancířem jsme společně zasadili několik stovek sazenic. Po každém zasazeném stromku jsme měli pocit, že děláme něco smysluplného, něco, co má dlouhodobý přínos. Bylo inspirující vidět, jak se naši kolegové bez ohledu na své pracovní pozice spojili a společně se snažili přispět k obnově přírody.

Sázení stromků se ukázalo být nejen ekologickou aktivitou, ale i skvělou příležitostí pro utužení týmového ducha. Společně jsme se i s našimi rodinami smáli a užívali si čas strávený na čerstvém vzduchu. Společnými silami jsme už vysázeli 1500 stromků, což je důkazem našeho odhodlání a týmového úsilí.

Děkujeme všem, kteří se této akce zúčastnili a doufáme, že se i nadále budeme podílet na ochraně přírody. Každý strom, který zasadíme, je krokem k lepší budoucnosti.