Škoda 2024 novinka u modelu Superb 8.7.2024

Žhavou novinkou zcela nového modelu Superb, je nová generace Matrix-LED předních světlometů a pod kapotou se objevuje nová generace plug-in hybridního pohonu, která se může se pyšnit dojezdem více než 100 km. Kromě plug-in hybridního pohonu je zcela nový Superb vybaven také novým mild-hybridním motorem 1,5 TSI.

Škoda Auto přichází s řadou inovativních vylepšení a posunuje hranice komfortu, praktičnosti a technologií.expand more Nový Superb je dostupný ve verzi liftback i kombi a osloví jak náročné řidiče, tak i rodiny s dětmi.

Moderní design:
Exteriér nového Superbu je elegantní a moderní, s robustními proporcemi a dynamickými rysy.  Žhavou novinkou zcela nového modelu Superb, je nová generace Matrix-LED předních světlometů. LED Matrix světlomety dodávají vozu luxusní vzhled a zajišťují perfektní osvětlení vozovky.

Prostorný a komfortní interiér:

Interiér nového Superbu je navržen s důrazem na maximální pohodlí a praktičnost. Nabízí dostatek prostoru pro pět cestujících a zavazadla. Sedadla jsou ergonomická a pohodlná i na delších cestách. Interiér je propracovaný do detailu a zdobené kvalitními materiály.

Pokročilé technologie:
Nový Superb je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které usnadňují řízení a zpříjemňují cestování. Stejně jako předchozí generace, také zcela nový Superb je prošpikován moderními technickými řešeními  a nová generace adaptivního podvozku DCC Plus, která posádce zajistí ještě pohodlnější svezení. Superb se dočkal také head-up displeje známého z modelu Octavia, nové generace 13” infotainmentu nebo Top ergonomických předních sedadel s certifikací AGR a pneumatickou masážní funkcí.

 Mezi nejvýznamnější technologie patří:

  • Virtuální kokpit: digitální přístrojová deska, která řidiči poskytuje veškeré důležité informace přehledným a intuitivním způsobem.
  •  
  • Infotainment systém Columbus: dotykový displej s úhlopříčkou 10 palců, který umožňuje ovládat navigaci, telefon, audio a další funkce vozu.
  •  
  • Asistenční systémy: Superb nabízí širokou škálu asistenčních systémů, které řidiči pomáhají udržovat kontrolu nad vozem a zvyšují bezpečnost jízdy.expand_more

Motory a převodovky:

Nový Superb je k dispozici s širokou škálou motorů, včetně benzínových, naftových a hybridních variant. Všechny motory jsou vybaveny turbodmychadlem a splňují nejnovější emisní normy. Superb je dostupný s pohonem předních kol i pohonem všech kol 4x4.

Nový Škoda Superb je vynikající vůz, který uspokojí i ty nejnáročnější řidiče. Nabízí moderní design, prostorný a komfortní interiér, pokročilé technologie a širokou škálu motorů. Pokud hledáte vlajkovou loď s vynikajícím poměrem ceny a výkonu, nový Superb je pro vás ideální volbou.

Objednávky nového Škoda Superb jsou již spuštěny. Pro více informací navštivte webové stránky Škoda Auto

Kontakt na prodejce Plzeň

Martina Boháčová prodejce nových vozů ŠKODA

Dinh Tiep Nguyen prodejce nových vozů Škoda, specialista ŠKODA Handy

Josef Šedivý vedoucí prodeje nových vozů Škoda

Adam Šrámek prodejce nových vozů Plzeň

Kontakt na prodejce Hošovský Týn

Jana Novotná prodejce nových vozů ŠKODA

Martina Šmucler Matulková prodejce nových vozů ŠKODA

Kontakt na prodejce Klatovy

Ing. Jakub Ondřich vedoucí prodeje nových vozů ŠKODA

Rostislav Šťastný Prodejce nových vozů ŠKODA