Ohlédnutí za červnovými akcemi 21.6.2024

 V uplynulých týdnech jsme se zúčastnili hned několika zajímavých akcí, o které bychom se s vámi rádi podělili.

Domažlická nemocnice 11.6.2024
 U příležitosti mezinárodního dne dětí, uspořádala Domažlická nemocnice akci pro školáky a předškoláky. Aby se akce mohla konat, je zapotřebí sponzorů a Autocentrum Šmucler je opakovaným hrdým podporovatelem této krásné akce. S velkou radostí jsme předali nemocnici dar v hodnotě 15 000 Kč. Tyto peníze pomohli s uspořádáním dětského dne pro děti a jejich rodiny. Během akce si mohly děti  pořídit fotku s naším maskotem Šmuclíkem, který rozdával drobné dárky. Věříme, že tato akce přinesla dětem mnoho radosti.  A proč je maskot zrovna gepard? Protože se jedná o nejrychlejší suchozemské zvíře, a auta a rychlost patří od nepaměti k sobě. A také v rámci podpory Zoologické zahrady máme jednoho geparda adoptovaného.

#JETOTU 14.-15.6.2024
 
Na náměstí republiky v Plzni jsme se zúčastnili vzdělávací akce #JETOTU, která se nesla v duchu motta: „Život, vzdělávání a podnikavost pro budoucnost Země“. Tato interaktivní a zážitková show pro celou rodinu, představila inovativní a průlomové aktivity směrem k provázání formálního a neformálního vzdělávání napříč školstvím.

Spolu se Střední průmyslovou školou dopravní v Plzni, jsme představovali návštěvníkům novinky v elektromobilitě, ale i trendy ve vývoji autoprůmyslu nebo autodiagnostiky. Nechyběli také testovací jízdy s naším vystaveným autem Škoda Enyaq. Podpora mladých studentů v oblasti automotive je pro nás velmi důležitá.

30 let Rodenstocku 15.6.2024
 V rámci oslav 30. výročí firmy Rodenstock jsme se spojili s optikou Rodenstock v Klatovech. Bohatý kulturní i hudební program pro celé rodiny jsme doplnili o výstavu vozů Volkswagen, Hyundai a francouzské značky, které nabízíme na naší klatovské pobočce.

Festival vína v Klatovech s Peugeotem 15.6.2024
 Uplynulý víkend se v Klatovech konal Festival vína, na kterém jsme s hrdostí představili naši novou značku v portfoliu - Peugeot. Akce se setkala velkým zájmem ze strany široké veřejnosti a milovníků dobrého vína, a my jsme nadšeni z pozitivních ohlasů.

Kromě prohlídky a testování vozů Peugeot se mohli návštěvníci festivalu dozvědět také více o našem novém showroomu v Klatovech. Festival vína v Klatovech s Peugeotem byl pro nás velkým úspěchem a ukázal nám, že o značku Peugeot je mezi lidmi velký zájem.

Těšíme se na Vaši návštěvu v našem showroomu v Klatovech!

Všechny akce pro nás byly velkým potěšením, a jsme rádi za setkání s mnoha novými i stávajícími zákazníky. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili!