Nový Škoda Kodiaq: Proč si ho koupit a jaké jsou rozdíly oproti předchozí generaci? 25.6.2024

Škoda Kodiaq, populární SUV od českého výrobce, se dočkalo nové generace. Pokud uvažujete o koupi nového rodinného vozu, tento model by mohl být právě pro vás. Pojďme se podívat na hlavní důvody, proč by měl být nový Škoda Kodiaq vaším dalším vozem, a také na to, jaké novinky přináší oproti předchozí generaci.

Hlavní důvody pro koupi nového Škoda Kodiaq

1. Tři multifunkční ovladače (Smart Dials)

Nový Škoda Kodiaq přichází s revolučními třemi multifunkčními ovladači (Smart Dials) umístěnými pod infotainmentem. Tyto ovladače umožňují snadné a intuitivní ovládání různých funkcí vozu, jako je nastavení teploty, hlasitosti nebo přepínání mezi různými režimy jízdy. Tento inovativní prvek zvyšuje pohodlí a bezpečnost při jízdě, protože řidič nemusí ztrácet pozornost z cesty.

2. Nová generace Top ergonomických předních sedadel

Další výraznou inovací jsou nová ergonomická přední sedadla s certifikací AGR (Aktion Gesunder Rücken), která jsou navržena pro maximální pohodlí a podporu zdravého držení těla. Sedadla jsou vybavena pneumatickou masážní funkcí, která zajistí komfort i při delších cestách. Díky těmto sedadlům budete cestovat v maximálním pohodlí a minimalizujete riziko bolestí zad.

3. Head-up display

Nový Škoda Kodiaq je vybaven moderním head-up displayem, který promítá důležité informace přímo na čelní sklo. Řidič tak může sledovat rychlost, navigační pokyny nebo informace o asistenčních systémech, aniž by musel odvádět pozornost od silnice. Tato technologie zvyšuje bezpečnost jízdy a usnadňuje orientaci.

4. Vylepšená asistovaná jízda 2.5+

Škoda Kodiaq nyní nabízí vylepšenou asistovanou jízdu 2.5+, která poskytuje ještě vyšší úroveň bezpečnosti a pohodlí. Tento systém zahrnuje pokročilé funkce, jako je adaptivní tempomat, asistent pro udržování jízdního pruhu, rozpoznávání dopravních značek a automatické nouzové brzdění. Vylepšená asistovaná jízda vám umožní snadněji a bezpečněji zvládat každodenní jízdy i dlouhé cesty.

5. Větší zavazadlový prostor

Pro rodiny a cestovatele je klíčovým faktorem i velikost zavazadlového prostoru. Nový Škoda Kodiaq nabízí zavazadlový prostor o objemu 910 litrů, což je o 75 litrů více než u předchozí generace. Tento nárůst poskytuje dostatek místa pro všechny vaše zavazadla, nákupy nebo sportovní vybavení, ať už jedete na rodinnou dovolenou nebo na víkendový výlet.

Nový Škoda Kodiaq přináší řadu inovací a vylepšení, které jej činí ideální volbou pro rodiny, cestovatele i náročné řidiče. S moderním designem, pokročilými technologiemi, vyšším pohodlím a bezpečností, stejně jako větším zavazadlovým prostorem, je nový Kodiaq připraven splnit všechny vaše požadavky na spolehlivé a pohodlné SUV. Pokud hledáte vůz, který kombinuje praktičnost, komfort a inovace, nový Škoda Kodiaq by měl být na vrcholu vašeho seznamu.

Přijďte si ho vyzkoušet k nám do Autocentra Šmucler v Plzni, v Horšovským Týně nebo Klatovech a přesvědčte se sami o jeho kvalitách!

Kontakt na prodejce Plzeň

Martina Boháčová prodejce nových vozů ŠKODA

Adam Šrámek prodejce nových vozů Plzeň

Dinh Tiep Nguyen prodejce nových vozů Škoda, specialista ŠKODA Handy

Kontakt na prodejce Hošovský Týn

Jana Novotná prodejce nových vozů ŠKODA

Martina Šmucler Matulková prodejce nových vozů ŠKODA

Kontakt na prodejce Klatovy

Ing. Jakub Ondřich vedoucí prodeje nových vozů ŠKODA

Rostislav Šťastný Prodejce nových vozů ŠKODA