Nový Hyundai Tucson. 11.7.2024

Nový TUCSON se o vás postará, ať už vám život přichystá cokoli. Díky špičkovému designu, propracovanému interiéru a nejmodernějším inteligentním technologiím je dokonalým společníkem pro všechna vaše dobrodružství. Život může být nepředvídatelný, ale naštěstí máte TUCSON.

Nový Hyundai Tucson dostupný ve variantě s:

  • Benzinovým motorem

  • Naftovým motorem

  • Hybridním motorem

  • Plug-in hybridním motorem.

Nový Hyundai Tucson a jeho vyspělá technologie.

Nový design, panoramatický displej se dvěma obrazovkami, špičkovou konektivitu nebo stabilizaci při bočním větru. 

Digitální klíč, Matrix LED světlomety nebo Head-Up displej. 

S digitálním klíčem a aplikací Bluelink nebudete potřebovat klíče. Postačí chytrý mobilní telefon a chytrá konektivita vozu. 

 

Hyundai Digital Key 2

  • Nový digitální klíč Hyundai Digital Key 2 umožňuje zamykat a odemykat dveře pomocí chytrého mobilního telefonu a dokáže také automaticky odemknout dveře, když se k nim přiblížíte. Po nasednutí do vozu můžete startovat pomocí chytrého mobilního telefonu nebo chytrých hodinek. Klíč Hyundai Digital Key 2 můžete sdílet s dalšími třemi osobami - rodina nebo přátelé tak mohou využívat přístup k vozidlu po uložení do peněženky svého telefonu.

Inteligentní systém předního osvětlení (IFS)

  • Novinkou modelu Hyundai Tucson je technologie Matrix beam LED, která se automaticky přizpůsobuje situaci na silnici a maximalizuje využití dálkových světel, aniž by oslňovala protijedoucí řidiče.

Plánování cesty a chytré informace s aplikací Bluelink

  • Trasu Vám vypočítá výkonný server v cloudu Bluelink, nikoliv zařízení ve Vašem autě. V kombinaci s aktuálními dopravními informacemi se tak dostanete na místo rychleji a klidněji. S aplikací Bluelink se ujistíte, že Vaše vozidlo je plně natankované nebo plně dobité. Nevíte, kde jste zaparkovali? S aplikací se neztratíte, zavede Vás zpět k Vašemu vozu. Máte odemčený vůz? Aplikace Vás upozorní a vůz lze na dálku zamknout.

Více klidu díky vyspělým asistenčním systémům a balíčku aktivní bezpečnosti

  • Systém FCA automaticky zabrzdí, když zjistí náhlé brždění vozidla jedoucího před vámi nebo chodce či cyklisty v cestě. Při odbočování na křižovatce zabrzdí, pokud hrozí nebezpečí srážky s protijedoucím vozidlem. Systém kontroly stability při bočním větru aktivně kontroluje vybočení z jízdního pruhu způsobené silným bočním větrem, aby udržel stávající směr jízdy a zajistil stabilitu. To vše a spoustu dalších vyspělých bezpečnostních asistentů nabídne nový Tucson.

Všestranné sklápění zadních sedadel

Pro větší pohodlí a všestrannost zadní sedadla sklápět v poměru 40:20:40. Dálkově ovládané sklopné páčky na bočních stěnách zavazadlového prostoru umožňují sklopit sedadla na dálku

Hyundai Tucson je vynikající volba pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové a praktické SUV. Nabízí pohodlnou jízdu, prostorný interiér a širokou škálu funkcí. Pokud hledáte SUV, které splní všechny vaše potřeby, Hyundai Tucson je ta pravá volba!

Kontakt na prodejce

Jan Sedlák prodejce nových vozů Hyundai

Vojtěch Vít prodejce nových vozů Hyundai