Nový Hyundai Ioniq 6: Revoluční Elektromobil s důrazem na design a udržitelnost 1.7.2024

 Model IONIQ 6 přináší nejen špičkový dojezd a moderní technologie, ale také zcela nový přístup k designu a udržitelnému životnímu stylu. Poznejte v Autocentru Šmucler jeho krásu v plné parádě.

Sofistikovaný Streamliner Design

Hyundai IONIQ 6 vyniká aerodynamickým designem „streamliner“, který zajišťuje minimální odpor vzduchu a delší dojezd. Plynulé linie a elegantní křivky nejen vylepšují estetiku vozu, ale i jeho výkon. Za nás design zvládnut na jedničku.

Impozantní Dojezd přes 610 km

Díky nejmodernější technologii baterií a optimalizovanému aerodynamickému designu má IONIQ 6 dojezd více než 610 km na jedno nabití, což jej řadí mezi špičku v segmentu elektromobilů.

Udržitelné Materiály

Interiér  IONIQ 6 je vyroben z recyklovaných plastů, přírodních textilií a ekologicky šetrné kůže, čímž Hyundai snižuje ekologickou stopu výroby, a zároveň poskytuje vysokou úroveň komfortu.

Pokročilé Technologie

IONIQ 6 je vybaven nejmodernějšími technologiemi pro maximální bezpečnost a komfort. Patří sem pokročilé asistenční systémy, intuitivní infotainment a široká škála konektivity.

Dálkový Inteligentní Parkovací Asistent 2

Snadné parkování na úzkých místech, to je výhoda, která se může v rušném městě a malém prostoru na parkování dost hodit! Stisknutím tlačítka na chytrém klíči dokáže IONIQ 6 na dálku sám zaparkovat. Snadné.

Vehicle-to-Load (V2L) a Matrix LED

Díky V2L můžete napájet zařízení až do 3,6 kW. Matrix LED světlomety s funkcí IFS zajišťují lepší viditelnost a méně oslňují ostatní řidiče.

Propracovaná Aerodynamika

S nízkým součinitelem odporu vzduchu 0,21 a řadou aerodynamických řešení dosahuje IONIQ 6 delšího dojezdu a lepšího výkonu.

Bezdrátové Aktualizace Softwaru OTA

IONIQ 6 nabízí aktualizace softwaru vozidla prostřednictvím technologie OTA, což zajišťuje, že váš vůz bude vždy aktuální a plně funkční.

 

Hyundai  IONIQ 6 je vrcholem elektromobilní technologie a designu. S dojezdem přes 610 km, elegantním designem a udržitelnými materiály představuje inovativní a ekologicky šetrnou budoucnost automobilového průmyslu. Přijďte do Autocentra Šmucler a objevte všechny výhody, které Hyundai IONIQ 6 nabízí.

 

Kontakt na prodejce Plzeň

Jan Sedlák prodejce nových vozů Hyundai

Ondřej Štych vedoucí prodeje nových vozů Hyundai

Vojtěch Vít prodejce nových vozů Hyundai

Kontakt na prodejce Klatovy

Michal Lederer Vedoucí prodeje vozů Hyundai

Barbora Řezníčková Vedoucí prodeje