Nový Golf: Legenda se vrací v moderním kabátě 23.7.2024

Volkswagen Golf oslavuje 50 let! A k tomuto výročí si nadělil dárek v podobě zbrusu nového modelu. Nový Golf se pyšní svěžím designem, inovativními technologiemi a ještě lepším komfortem.

Co je nového?

  • Design: Nový Golf se drží klasických linií, ale zároveň působí moderně a dynamicky. Nová je zejména přední maska s LED světlomety a výraznějšími nárazníky.

  • Interiér: Interiér je minimalistický a elegantní, s důrazem na komfort a funkčnost. Novinkou je digitální kokpit a dotykový displej infotainmentu.

  • Innovision Cockpit
    Přehledné digitální kruhové přístroje najdete v každém voze Golf bez rozdílu výbavy! A všechny důležité informace o jízdě si nyní můžete zobrazit na 10palcovém barevném displeji.

  • Technologie: Nový Golf je plný nejmodernějších technologií, které usnadňují řízení a zpříjemňují cestování. Mezi nejzajímavější funkce patří adaptivní tempomat, systém udržování v jízdním pruhu a parkovací asistent.

  • Motory a varianty:
    Nový Golf je k dispozici s širokou škálou motorů, včetně benzínových, naftových a hybridních. Nabízí se také ve variantách hatchback a kombi. Pro ty, kteří hledají sportovnější zážitek, je k dispozici model GTI a pro fanoušky ekologie model GTE s plug-in hybridním pohonem.

  • Cena: Základní cena nového Golfu startuje na 554 900 Kč

Nový Golf je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, komfortní a moderní auto. Díky široké škále motorů a výbav si každý vybere to pravé pro sebe.

Zajímá vás nový Golf?

Navštivte webové stránky Škoda Auto a dozvíte se více.

Kontakt na prodejce

Lucie Procházková vedoucí nových vozů Volkswagen

Vít Rohrbacher prodejce nových vozů Volkswagen