Nové SANTA FE 3.10.2024

Zcela nový model Hyundai SANTA FE

Chcete s vaší rodinou vyrazit na výlet? Poznávat svět podle vašich představ? Brouzdat městskými ulicemi, ale i vesnickými silnicemi? Máme tu pro vás zcela nový model Hyundai SANTA FE, s nejlepšími vnitřními prostory ve své třídě a nejnovější chytré technologie, které vaší rodině umožní žít naplno bez ohledu na to, kam vás cesta zavede. Poznejte tento nový model přímo v našem autosalonu v Plzni. Objednejte si testovací jízdu a zažijte na vlastní kůži veškerý komfort, které nové SANTA FE přináší.

Odvážný a výrazný design, který vás dostane

Radikálně proměněný model SANTA FE, který vám s každou jízdou bude přinášet radost. Model s vysokou kapotou, poutavými LED světlomety ve tvaru písmene H a odvážnými, ostrými blatníky. Mohutný exteriér vám bude dodávat pocit velkoleposti.

Bezpečnost na prvním místě

Model SANTA FE je bohatě vybaven řadou asistenčních a bezpečnostních prvků, které snižují nároky na uživatele a zajišťují pohodlnou a jistou jízdu. Vyspělé asistenční technologie pomáhají vnést do vašich dobrodružství jistotu při řízení.

SANTA FE má 6 až 10 airbagů pro optimální ochranu v kritických situacích: boční, kolenní a středový airbag ve 2. řadě, 2 čelní, 2 boční a 2 záclonové airbagy, které se nyní vztahují i na 3. řadu sedadel.

Digitální zpětné zrcátko mění viditelnost a bezpečnost řidiče. Poskytuje jasný, širokoúhlý pohled na dění za vozidlem a zlepšuje také viditelnost v noci.

Udržujte své děti v bezpečí

Nový model taktéž přináší zajímavou funkci Safe Exit Assist (SEA), která ochrání vaší rodinu před nehodou a to tak, že detekuje vozidla přijíždějící zezadu a dočasně zablokuje zadní dveře, takže cestující mohou vystoupit pouze tehdy, kdy je to bezpečné.

Špatné počasí? Žádný problém

Všichni občas bojujeme s nepříznivým počasím.  Zasněžené silnice nebo blátivé cesty? To pro Santa Fe není žádný problém. Volič terénních režimů umožňuje otočením zvolit nejlepší jízdní režimy pro sníh, bláto a písek.

Moderní technologie pro větší pohodlí

Elegantně zakřivený panoramatický displej spojuje dvě obrazovky a vytváří tak špičkový vzhled: 12,3" dotykovou obrazovku infotainmentu a 12,3" digitální panel. Apple CarPlay™ a Android Auto™ umožňují zrcadlit aplikace, hudbu a rozložení telefonu na velké obrazovce.

Nový digitální klíč Hyundai Digital Key 2 umožňuje zamykat a odemykat dveře pomocí chytrého telefonu a dokáže také automaticky odemknout dveře, když se k nim přiblížíte.

Model SANTA FE dokáže na dálku zaparkovat v několika parkovacích scénářích, jako je paralelní parkování, šikmé parkování a kolmé parkování, a také zacouvat na parkovací místo a vyjet z něj dopředu - přičemž vy stojíte mimo vozidlo.

To nejlepší z obou světů

Na elektřinu, když chcete, a na benzín, když potřebujete. Užívejte si plně elektrický režim stisknutím tlačítka. Vybaven benzinovým motorem a elektromotorem poháněným baterií pro vysokou flexibilitu a nulovou obavu z dojezdu. To je nové SANTA FE Plug-in Hybrid.

Jste nadšeni? Pak zavítejte do našeho Autocentra Šmucler na jakoukoliv pobočku, kde se vám budou naši prodejci věnovat s maximální péčí. Nebo si rovnou online objednejte testovací jízdu zdarma díky našemu formuláři níže. Těšíme se na vás!

Testovací jízda: Hyundai Santa Fe

Kontaktujte kolegy v Plzni

Jan Sedlák prodejce nových vozů Hyundai

Vojtěch Vít prodejce nových vozů Hyundai

Kontaktujte kolegy v Klatovech

Sandra Kadlecová prodejce nových vozů Hyundai

Barbora Řezníčková Vedoucí prodeje