Nové modely CUPRA Leon a CUPRA Formentor ve výbavové linii VZ Extreme 9.8.2024

Nové modely CUPRA Leon a CUPRA Formentor ve výbavové linii VZ Extreme: Síla, Styl a Technologická Dokonalost

CUPRA znovu překvapuje a přináší na trh nové modely Leon a Formentor v exkluzivní výbavové linii VZ Extreme. Tyto vozy nejsou jen obyčejnými automobilovými kousky, ale jedinečnými stroji, které kombinují špičkový výkon, prvotřídní design a inovativní technologie. Představujeme vám novinky, které přinášejí skutečnou radost z jízdy.

Vrcholná motorizace a výjimečný výkon

Pod kapotou se skrývá vrcholná motorizace 2.0 TSI DSG 4WD s úctyhodným výkonem 245 kW (333 koní). Tento motor v kombinaci s pohonem všech čtyř kol nabízí neuvěřitelné zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhých 4,8 sekundy. Tato síla je doplněna systémem Launch Control a režimem Drift Mode, které zajistí nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Výkonné brzdy a špičkový podvozek

Bezpečnost a kontrolu zajišťují performance brzdy Akebono. Tyto výkonné brzdy s 6pístkovými pevnými třmeny a vnitřně chlazenými vrtanými kotouči o průměru 375 mm vpředu poskytují maximální brzdný výkon. Adaptivní podvozek DCC spolu s TORQUE SPLITTER systémem zaručují optimální jízdní vlastnosti za všech podmínek.

 

Interiér EXTREME: Komfort a luxus

Interiér modelů ve výbavě EXTREME je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a luxus. Supersportovní skořepinová přední sedadla CUPBucket nabízejí dokonalou oporu během sportovní jízdy. Volant inspirovaný supersportovními vozy, jak jinak, dodává pocit závodního vozu. Matné laky a sportovní výfukový systém Akrapovič nejenže vypadají skvěle, ale oslní jedinečným zvukový projevem.

Nejmodernější technologie pro nejlepší zážitek

CUPRA Drive Profile včetně DCC podvozku umožňuje přizpůsobit jízdní vlastnosti vašim preferencím a podmínkám na silnici. A aby vám jízda přinesla ještě větší rozkoš, pak pro milovníky poslechu hudby v autě jsou modely Leon a Formentor vybaveny špičkovým audiosystémem Sennheiser s 12 reproduktory, zesilovačem a subwooferem s výkonem 390 W. Díky tomu si můžete vychutnat každý tón vaší oblíbené hudby v nejvyšší kvalitě.

Exkluzivita a individualizace

Výbava Extreme je nadstavbovou výbavou nad VZ a je dostupná i pro hybridní motorizace. V modelu Leon 5D 2.0 TSI 300K nenajdete pohon 4x4. Ten je vyhrazen pouze pro Formentora a Leona kombi.

Zažijte sílu, styl a technologickou dokonalost nových modelů CUPRA Leon a CUPRA Formentor ve výbavové linii VZ Extreme. Tyto vozy jsou určeny pro ty, kteří chtějí více než jen jízdu – chtějí nezapomenutelný zážitek.

Kontaktujte kolegy

Jakub Blažek vedoucí nových vozů SEAT/CUPRA

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Eva Kratochvílová prodejce nových vozů Volkswagen