Nová Škoda Elroq: Buďte zvídavější, buďte Elroq! 2.10.2024

Buďte jako plameňák
Vstupte do světa luxusu a pohodlí s modelem Škoda Elroq. Stejně jako vznešený plameňák si užijte výhled na svět z vyšší pozice sedadel, která zajišťuje snadné nasedání a vysedání. Elroq je váš ideální společník na cesty, který vás bezpečně provede jakýmkoli terénem, zatímco vy se budete cítit jako na vrcholu světa.

Buďte jako měsíc
Při jízdě s Elroqem se stanete hvězdou na silnici. Díky předním světlometům s technologií Adaptivních Matrix-LED a funkcí do každého počasí se na silnici cítíte bezpečně a sebevědomě, i když se venku setmí nebo prší. Zářivé světlomety vám umožní dosáhnout na nové horizonty, aniž by vás cokoli zastavilo.

Buďte jako obláček
Elroq vám umožní cestovat lehce a bez starostí, s dojezdem až 560 kilometrů na jedno nabití. S baterií o kapacitě 82 kWh a aerodynamickým designem budete brázdit cesty v klidu a pohodlí, ať už je venku horký letní den nebo chladná zimní noc.

Buďte zvídaví
A již nyní se obraťte na naše prodejce Autocentra Šmucler, kteří Vám o novém vozu Škoda Elroq poskytnou veškeré informací a připraví cenovou nabídku. Předváděcí vůz očekáváme na salonu nejdřve po novém roce, tedy testovací jízdy spustíme hned jak to bude možné. A že to bude jízda! Těsíme se na vaše poptávky, dotazy a osobní setkání. 

Za hranice všednosti: Design Modern Solid

S modelem Elroq objevuje nový svět elegance a funkčnosti. První vůz Škoda s designovým jazykem Modern Solid vyniká minimalistickým, ale silným stylem. Tech-Deck Face přední maska, Matrix-LED světlomety a charakteristický nápis Škoda na kapotě upoutají pozornost na první pohled. Aerodynamické, včetně disků kol, snižují odpor vzduchu na pouhých 0,26, což přispívá k efektivnímu a plynulému zážitku z jízdy.

Interiér, který probudí vaši touhu objevovat

Elroq nejen skvěle vypadá zvenčí, ale také uvnitř nabízí zážitek plný moderní technologie a pohodlí. Recyklované materiály zajišťují ekologičtější interiér, zatímco pokročilé funkce jako Head-up displej s rozšířenou realitou a virtuální kokpit přinášejí jízdu do nové dimenze.

Zahřátá sedadla, prostorná kabina a chytré detaily Simply Clever jsou navrženy tak, aby každá cesta byla nezapomenutelným zážitkem. Ať už vyrážíte na víkendové dobrodružství nebo jen na každodenní jízdu, s Elroqem máte vždy dostatek prostoru pro své potřeby – s kapacitou zavazadlového prostoru od 470 do 1580 litrů.

Elroq First Edition: Buďte exkluzivní

Vydejte se na cestu stylově s limitovanou verzí Elroq First Edition . Tento vůz přináší kombinaci jedinečného designu, pokročilých technologií a prestiže, kterou si zasloužíte.

Nová éra designu značky Škoda

Škoda Elroq přináší svěží vítr do portfolia značky Škoda s novým designovým jazykem Modern Solid, který požaduje autenticitu a robustnost. Elroq je nejen krásný na pohled, ale také ekologický. Interiér vyrobený z recyklovaných materiálů a špičkové technologie umocňují pocit komfortu a udržitelnosti.

Bezpečnost, na kterou se můžete spolehnout

Elroq nabízí celou řadu asistenčních systémů, které vás chrání na každém kroku. Až devět airbagů a pokročilé bezpečnostní prvky poskytují klid a jistotu na každé cestě.

Specifikace, které ohromí

Zajímá vás, co dalšího Elroq umí? Objevte všechny technické specifikace a nechte se okouzlit revolučním elektromobilem, který kombinuje eleganci, moderní technologie a praktičnost.

Buďte zvídavější, buďte Elroq!

 

Kontaktujte kolegy

Dinh Tiep Nguyen prodejce nových vozů Škoda, specialista ŠKODA Handy

Adam Šrámek prodejce nových vozů Plzeň