NOVÁ CUPRA TERRAMAR 4.9.2024

Nový model CUPRA Terramar představuje odvážný krok značky směrem k budoucnosti, kde se snoubí tradice s inovacemi a udržitelností. S názvem odkazujícím na známé přímořské město v Katalánsku, Terramar symbolizuje závazek CUPRY k vytvoření vozidla, které nejenže odráží její sportovní DNA, ale zároveň směřuje do nové éry elektromobility.

CUPRA Terramar se zařazuje mezi prémiová SUV a je navržena tak, aby zaujala jak vzhledem, tak technologiemi. Exteriér vozu se vyznačuje ostrými liniemi, agresivní přední maskou a charakteristickými LED světlomety, které mu dodávají dynamický a dravý vzhled. Tato estetika se prolíná i do interiéru, kde dominují kvalitní materiály, ergonomicky rozmístěné ovládací prvky a moderní technologie zaměřené na potřeby řidiče.

Terramar nabízí tři druhy pohonných jednotek: klasický benzinový motor, mild-hybrid (MHEV) a plug-in hybrid (PHEV). Plug-in hybridní verze přináší možnost jízdy na čistě elektrický pohon až do vzdálenosti 100 km, což je ideální pro každodenní dojíždění ve městě, aniž by bylo nutné spalovat fosilní paliva. Tento hybridní systém také umožňuje efektivní kombinaci výkonu a úspory paliva, čímž uspokojí jak nadšené řidiče, tak ekologicky smýšlející zákazníky.

 

Aktualizovaná informace pro zákazníky Autocentra Šmucler: Nový model CUPRA Terramar bude v Autocentru Šmucler dostupný již od 1. listopadu 2024. Těšíme se na vaši návštěvu, kde si budete moci tento nový model prohlédnout a případně i objednat.

Technologie v tomto modelu nezůstávají pozadu. CUPRA Terramar je vybavena moderními asistenčními systémy, které zvyšují bezpečnost jízdy a komfort. Mezi ně patří například adaptivní tempomat, asistence při jízdě v pruzích a další pokročilé systémy, které umožňují poloautonomní jízdu. Navíc, interiér vozidla nabízí širokou škálu konektivity a infotainmentu, včetně velkého dotykového displeje, který zajišťuje intuitivní ovládání všech funkcí.

Prostor v kabině je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí jak řidiči, tak pasažérům. Sedadla jsou vyrobena z prvotřídních materiálů a jsou ergonomicky tvarovaná pro dlouhé cesty. Zadní část vozu nabízí dostatek prostoru pro zavazadla, což dělá z Terramaru ideální volbu pro rodiny nebo aktivní jednotlivce, kteří ocení jak sportovní jízdu, tak praktičnost.

Co se týče jízdních vlastností, CUPRA Terramar slibuje skvělý zážitek díky pečlivě vyladěnému podvozku a pokročilým technologiím, které zajišťují stabilitu a kontrolu i při dynamické jízdě. Značka CUPRA je známá svým zaměřením na sportovní výkony, a Terramar v tomto ohledu nezklame. Kombinace výkonných motorů a precizně nastaveného podvozku poskytuje řidičům pocit jistoty a potěšení z jízdy, což je charakteristickým rysem všech vozů CUPRA.

Terramar také reprezentuje nový směr v rámci strategií udržitelného rozvoje značky CUPRA. Zavedením pokročilých hybridních technologií a použitím ekologických materiálů ve výrobě, CUPRA ukazuje, že i sportovní značka může být šetrná k životnímu prostředí.

Závěrem, CUPRA Terramar je více než jen dalším SUV na trhu. Je to vozidlo, které kombinuje to nejlepší z tradičních automobilů s moderními technologiemi a ekologickým myšlením. Pro řidiče, kteří hledají kombinaci výkonu, inovace a udržitelnosti, je Terramar vynikající volbou.

 

Informace pro zákazníky: Objednávky a rezervace na nový model CUPRA Terramar přijímáme již nyní! První vozy skladem očekáváme již začátkem listopadu 2024. Přijďte za našimi prodejci a získejte jěště více informací o novém modelu Terramar. Těšíme se na Vás!

Kontaktujte kolegy

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA