Nová CUPRA Formentor: Čistá posedlost v roce 2024 4.7.2024

Nová Cupra Formentor přichází s vylepšeným designem, inovativními technologiemi a vzrušujícími pohonnými jednotkami, čímž posouvá hranice sportovního výkonu a luxusu na novou úroveň.
Cupra si zachovává svůj charakteristický a odvážný design jako je nový „žraločí nos“ který zdůrazňuje jeho jedinečnost. Nové matné laky, jako je Bronzová Century a Šedá Enceladus, dodávají vozu sofistikovanější vzhled

Výkonné a efektivní motory
Nový Formentor nabízí širokou škálu motorizací, včetně mild hybridních technologií eTSI, plug-in hybridního systému e-HYBRID a benzínových a naftových motorů. Ať už hledáte úsporu paliva nebo maximální adrenalin, Formentor má pro vás pohonnou jednotku, která splní vaše požadavky. Vrcholným výkonem je tak nejnovější Cupra Formentor VZ našlápnutá z původních 228 kW (310 koní) nově na 245 kW (333 koní) a odpovídá tak výkonnějším speciálním edicím Volkswagenu Golf R.

Nový 12,9 ” INFOTAINMENT

Objevte dokonalou konektivitu s CUPRA CONNECT prostřednictvím nového 12,9" informačního a zábavního systému. Užijte si zábavu, online mapy, hlasové ovládání a mnoho dalšího.

Vůz segmentu A-CUV, který zcela vyvrací mýty. Sportovní a dynamický s nečekanými prvky, navržené tak, aby potěšily. Osvětlené logo ve 3D designu je integrováno do souvislého pásu zadních svítilen "coast-to-coast".

Pokročilé technologie a bezpečnost

Formentor je plně vybaven nejnovějšími technologiemi, které posouvají hranice v oblasti konektivity, komfortu a bezpečnosti. Mezi klíčové prvky patří:

  • Virtuální kokpit s úhlopříčkou 10,25"
  • Adaptivní tempomat ACC
  • Systém nouzového brzdění s detekcí chodců a cyklistů
  • Asistent pro udržování jízdního pruhu

Nová CUPRA Formentor 2024 je ideální volbou pro řidiče, kteří hledají stylový, výkonný a technologicky vyspělý vůz, který jim přinese vzrušující zážitek z jízdy.

Více informací o modelu CUPRA Formentor 2024 naleznete na oficiálních stránkách CUPRA.

Kontakt na prodejce

Jakub Blažek vedoucí nových vozů SEAT/CUPRA

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Eva Kratochvílová prodejce nových vozů Volkswagen