Klatovská motoristická pouť 2024 16.7.2024

Letošní Klatovská pouť, která se konala od 13. do 14. července 2024 se opět vydařila. Nabídla bohatý program plný hudby, tance, zábavy a tradičních pouťových atrakcí pro celou rodinu.

V sobotu 13.7. byla hlavním tahákem poutě autogramiáda hokejistů HC Škoda Plzeň, kteří si s fanoušky popovídali a podepsali dresy a podpisové kartičky. K vidění byl i vítězný dres a medaile z mistrovství světa 2024.  Pro milovníky motorismu byly připraveny testovací jízdy s nejnovějšími modely automobilů. Nechyběly ani pouťové akce na auta od prodejců, kde si zájemci mohli pořídit auto za zvýhodněných podmínek.

Kromě motorismu se na pouti mohli pobavit i ti nejmenší. Pro ně byly připraveny atrakce jako buggy, skákací hrady, malování na obličej a nakonec pěnová zábava. Představit svoje modely aut a přijela firma Modeláři RC truck Domažlice www.rc-truck.cz  a mohli jste si tak vyzkoušet ovládat plně funkční náklaďáky a mnoho další techniky. 

Proběhlo nejedno taneční vystoupení od skupiny ZUŠ Dance Klatovy, Mini Dolls a ukázka muzikálu Mamma Mia Here We Go Again, ZUŠ J. Kličky Klatovy. Na pouti nechyběl ani barber shop, kde se pánové mohli nechat ostříhat a oholit. Pro milovníky dobrého jídla a pití byly k dispozici stánky s bohatým občerstvením.

V neděli 14.7. se uskutečnilo promítání filmu Sladký život. Zde se zúčastnilo 91 aut a diváci si tak mohli užít pohodový večer se svými blízkými. 

Klatovská pouť 2024 opět ukázala, že je jedním z nejvýznamnějších kulturních a společenských akcí v regionu. Nabízela pestrý program pro celou rodinu a každý si tam našel to své. Pokud jste ji letos nestihli, nezapomeňte si ji zapsat do kalendáře, a příští rok se opět všichni uvidíme!