Autocentrum Šmucler pokračuje v podpoře Zoo Plzeň 30.9.2024

Autocentrum Šmucler pokračuje v podpoře Zoo Plzeň

V sobotu 28. září jsme měli tu čest předat šek v hodnotě 30 000Kč na podporu našeho adoptovaného geparda v Zoo Plzeň! Tato finanční částka bude sloužit na pokrytí potřeb, jako je krmení a další náklady spojené s chovem tohoto vzácného zvířete. Podpora pomůže zajistit, že gepard dostane vše, co potřebuje k tomu, aby mohl nadále prospívat v péči plzeňské zoologické zahrady.
 

Naše podpora však nekončí jen u finanční pomoci. Pro usnadnění každodenní práce zoologické zahrady jsme poskytli vozidla Volkswagen Caddy, která pomohou zaměstnancům zahrady s přepravou a dalšími provozními činnostmi.

A teď k něčemu opravdu speciálnímu – s radostí oznamujeme, že jsme spustili nový dětský program ŠMUCLÍK! Tento program je navržen tak, aby potěšil všechny malé návštěvníky Zoo Plzeň. Každé dítě při vstupu do zoo obdrží u pokladny speciální ŠMUCLÍK penízek, který pak může využít k výběru dárku na našich pobočkách nebo během speciálních akcí, které Autocentrum Šmucler pořádá.

Program ŠMUCLÍK je skvělým způsobem, jak spojit zábavu s naší dlouhodobou vizí podpory mladé generace a jejich vzdělávání o světě kolem nás. Přijďte s dětmi do Zoo Plzeň, zapojte se do programu a odnesete si nejen krásné zážitky, ale i něco navíc!

Více se o dětském programu ŠMUCLÍK dozvíte zde!

Děkujeme vám všem, že jste s námi a podporujete naše aktivity. Společně můžeme dělat svět lepším místem – pro zvířata i pro lidi.